maanantai 24. marraskuuta 2014

Saludos de lluvias España

Hola!
Vielä viikko täällä Espanjassa, sitten palaamme Suomeen. Ihana kyllä päästä laittaan jouluu kotiin. Espanjaa paikkana sekä ilmastoa jää ikävä kyllä. Tänne voi aina onneksi palata uudestaan! :)

Kävimme työssäoppimis-ohjaajien sekä työkavereiden kanssa tutustumassa Benalmadenaan. Nähtiin lintupuisto, jossa oli kaikenlaisia lintuja riikinkukosta lähtien. Siellä oli myös montakymmentä kaktus-lajia. Tutustuimme kaupunkiin kävellen ja katsellen, sekä kävimme syömässä hyvässä wok-ravintolassa, josta tykkäsimme kyllä paljon. Siellä saimme/jouduimme maistamaan ensimmäistä kertaa elämässä sammakonreisiä, jotka maistuivat yllätykseksemme ihan hyviltä.
Meillä oli viikon kaksi ystäväämme Suomesta vierailulla. Kävimme heidän kanssa taas Plaza Mayorilla, ja kiertelimme täällä Fuengirolassa. Olimme myös katsomassa espanjalaista jalkapallopeliä, oli hauskaa vaikka satoikin vettä. Täällä ei enää todellakaan ole kesä, aurinko voi paistaa mutta sataa aika paljon ja ilmakin on viilentynyt. Söimme muuten ravintolassa ensimmäistä kertaa paellaa, Espanjan kansallisruokaa.
Työssäoppiminen täällä on ollut kyllä tosi ihana kokemus, ja niin erilainen mitä työssäoppiminen siellä Suomessa olisi ollut. 

Adios! A&S

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti